P.E.A.N.U.T. termékek

Megnagyobbodott orrmandula és idült savós fülgyulladás kezelése műtét, antibiotikumok és fájdalomcsillapítók nélkül.

P.E.A.N.U.T. MÓDSZER LEÍRÁSA

Ezt a módszert a megnagyobbodott orrmandulák és a savós középfül folyadék-gyülem kezelésére állítottam össze, hogy megelőzhetőek legyenek vele műtéti, antibiotikumos, láz- és fájdalomcsillapítós kezelések.

P.E.A.N.U.T. módszer ppt download

Összefoglaló: Klikk ide

Dobüregi szellőztető gyakorlatok: Klikk ide

Tudományos kutatás eredményei: https://www.mdpi.com/2079-6382/10/2/134

Az összefoglalót lefordítottam:

Háttér és célkitűzések: A krónikus középfülgyulladás folyadék-gyülemmel (COME) és orrmandula megnagyobbodás (AH) kezelésének optimalizálására vonatkozó korábbi tanulmányunk alapján a konzervatív (nem műtéti) módszer alkalmazása csökkentette az antibiotikumok, fájdalomcsillapítók és műtétek szükségességét. A módszert ezután multicentrikusan alkalmaztuk és vizsgálatuk ambuláns körülmények között, hogy megviszgáljuk, általánosíthatók-e a korábbi eredmények szélesebb körben..

A kutatás anyaga és módszere: Ebben a cikkben visszamenőleg elemeztük az integratív módszerrel 2017 és 2020 között kezelt betegek adatait és összehasonlítottuk az eredményeket a 2013–2015 közötti adatokkal. A kezelés a melléküregek szellőzését segítő gyakorlatokat, oktatást, antiallergiás étrendet, orrhigiéniát, alkati terápiát és termikus beavatkozásokat tartalmazott (P.E.A.N.U.T.). Összesen 48, illetve 28, 1–8 éves beteget értékeltünk, akiknek COME és AH-ja volt a vizsgálatba lépéskor közepes vagy súlyos halláskárosodással.

Eredmények: Az új adatok megerősítik, hogy a P.E.A.N.U.T. módszer az antibiotikumok, a fájdalomcsillapítók használatának és a műtéti beavatkozások arányának jelentős csökkenését eredményezi.

Következtetés: Ebben a multicentrikus vizsgálatban megerősítjük a módszer hatékonyságát. Ez különösen fontos lehet az antibiotikum-rezisztencia általánosan megfigyelhető növekedése miatt. A módszer egyszerű, könnyen elvégezhető különböző körülmények között, hatékony, biztonságos és jól tolerálható.

 

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

 

Egy sikeres gyógyulás története.

 

Birs-citrom esszencia

Anyósnyelv és trombita

Pisze orrballon

SOMI OTO-THERM fülmelegítő gyógysapka

Gyömbér por

 

Megrendelés:  +36-20-4729459

A P.E.A.N.U.T. termékeket itt is merendelheti.