Sikereink

P.A.E.N.U.T. módszer

Nagy orrmandula megint sikerült műtét nélkül kikezelni

„Kislányomnak óvoda kezdéssel kezdődtek középfül gyulladásai 4 éves korában, 2018-ban.

Torokgyulladás - kezelhető antibiotikum nélkül is

Nyáron egy nagyon makacs torokgyulladásom volt. Gyerekeket nyaraltattam egy Somogy megyei tanyán, nem igazán volt lehetőségem orvoshoz menni. Ahogy teltek a napok egyre rosszabb lett az állapotom, pedig próbálkoztam minden féle házi patikus szerrel, de sajnos végül a manduláim összeértek, nem tudtam beszélni és már nyelni sem. Elérkezett az a pont, hogy amint megébrednek a gyerekek a délutáni alvásból, azonnal indulok felkutatni egy rendelőt.

Felnőtt asztmájának gyógyulása

Fájdalmas köhögéssel és légszomjjal járó hörghuruttal kerestem fel Henriket. A hörgőfa alsó részei teljesen elzáródtak a gyulladástól, pánikszerű köhögési rohamaim voltak. Nagyon gyengén éreztem magam, hetek óta nem tudtam aludni, kórházközeli, elkeseredett állapotban voltam. 25 éve kísért ez a visszatérő betegség, de elhatároztam, hogy nem fogok többet szteroidokat szedni, nem kell az antibiotikum, megpróbálom másként.

Tüdőgyulladás  

Fiamnál múlt szerdán egyoldali tüdőgyulladást diagnosztizált a körzeti gyerekorvos. Másnap elmentünk Henrikhez, mert szerettem volna egy második véleményt és ha a betegség engedi, egy szelídebb gyógymódot. Bár, ha a fiam olyan állapotban lett volna, hogy Henrik is antibiotikumot javasolt volna, gondolkodás nélkül beadtam volna neki. 

Oldalak